Tesla, Hilton tesislerine 20.000 şarj cihazı kuracak!

Şirketler, 2024’ten itibaren ABD, Kanada ve Meksika’daki 2.000 Hilton tesisine 20.000 Tesla Evrensel Duvar Konektörü kuracaklarını duyurdu. Bu anlaşma, ikisi arasındaki önceki ortaklığı büyütüyor ve sözleşme seçilen her mülkün en az altı yeni şarj cihazı almasını sağlayacak.

Hilton’un baş marka sorumlusu Matt Schuyler, CNBC’ye otellerinde en çok aranan ikinci özelliğin elektrikli araç şarjı olduğunu söyledi. Web sitesindeki “EV şarjı” filtresini kullanarak şu anda ABD’de EV şarj cihazı bulunan 1.148 Hilton oteli, Kanada’da 67 ve Meksika’da 22 tesis bulunduğunu tespit ettik.

Tesla, Hilton tesislerine 20.000 şarj cihazı kuracak!

Bu, bu genişlemenin gerektirdiğinin sadece küçük bir kısmı; The Points Guy’a göre bu, proje tamamlandığında Hilton’u kıtada en fazla şarj cihazına sahip olan Los Angeles County’nin önüne geçirecek.

Şirketler kurulumlar için bir zaman çizelgesi vermemiş olsa da, özellikle Tesla’nın Evrensel Duvar Konektörleri diğer markaların EV’leriyle bile çalışacak şekilde tasarlandığından, anlaşmaları birçok insanın menzil endişelerini giderme potansiyeline sahip. Otomobil üreticisinin web sitesine göre, duvar konektörü saatte 44 mil menzil ekleme kapasitesine sahip. Ayrıca bu özellik yalnızca Hilton gibi büyük şirketlere özel değil. Tesla, cihazı 595 dolara satıyor ve siparişler ekim ayında gönderilmeye başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x