Friends yıldızı, rol arkadaşının ölümüyle mücadele etmeyi sürdürüyor

“Friends” dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle şöhrete kavuşan Matthew Perry, 28 Ekim tarihinde hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğmuştu.

ABD medyasında yer alan haberlerde, ABD’li aktörün 54 yaşında evindeki jakuzide boğularak yaşamını yitirdiği açıklanmıştı. Şimdi aynı dizide Rachel karakterini canlandıran Jennifer Aniston’ın ve Monica karakterini canlandıran Courteney Cox’un bu ölümle baş etmekte en çok sarsılan kişiler oldukları öğrenildi.

Matthew Perry…

Page Six’e konuşan bir kaynak, “Dizide geri kalan beş kişiden Jen ve Courtney en çok perişan olan kişiler ve Jen muhtemelen en şiddetli şekilde mücadele eden kişi.”

“Babasının ölümünün birinci yıl dönümü yaklaşırken, bu bir yıldan kısa bir süre içinde ikinci büyük kayıp. Halen acı çekiyor ve bu yaşananları atlatamadı. Yeniden toparlanmak ve iyileşmek için elinden geleni yapmasına rağmen Perry’nin ölümü tamamen yıkıcı bir darbe oldu.” dedi.

Temmuz ayında DailyMail.com’a bir kaynak, Aniston’ın babasının ölümü konusunda destek için 2017’de boşandığı eski kocası Justin Theroux’ya güvendiğini söyledi. Kaynak, aktörün yakın bir teselli kaynağı olduğunu ve onu teselli etmek için neredeyse her gün aradığını ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x