Fenerbahçe Almanya’da Bayern Münih’i devirdi

Türk Hava Yolları EuroLeague’in 5. haftasında Fenerbahçe Beko, BMW Park’ta Alman ekibi Bayern Münih’in konuğu oldu. Çok sert geçen mücadeleden galip ayrılan taraf 76-67 ile temsilcimiz oldu.

Deplasmanda ev sıcaklığı

Almanya deplasmanında tribünde yer alan Fenerbahçe taraftarlarının sayısı dikkat çekti. Sarı-Lacivertli taraftarlar salonda temsilcimize evini aratmadı.

Fenerbahçe, Bayern’i uzmanlık alanından yıktı

Bu sezon EuroLeague’in maç başı en çok ribaunt alan (40.8) ve en çok hücum ribaundu alan (15.0) üçüncü takımıydı. İlk yarıda bu departmanda sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe ikinci yarıda rakibini boyalı alan çevresinde sindirdi. Bayern Münih maçta 13’ü hücum ribaundu olmak üzere toplam 39 ribaunt alırken, temsilcimiz 17 hücum, toplamda 48 ribaunt aldı.

Wilbekin 2018’e döndü

Darüşşafaka’nın EuroCup’ı kazandığı 2018’de yarı final mücadelesinde bu salonda 41 sayı atarak yıldızlaşan Scottie Wilbekin bugün de Bavyera ekibine büyük zorluk çıkardı. 30 yaşındaki guard karşılaşmayı 17 sayı, 5 ribaunt, 5 asist ile tamamladı. Ona Marko Guduric 14, Nigel Hayes ve Jonathan Motley 9, Georgeos Papagiannis 8 sayıyla eşlik etti.

Bayern hücumlarına ağırlık koyan olmadı

Bayern Münih’te ise; Slyvian Francisco 11, Serge Ibaka, Devin Booker, Andreas Obst 9, Isaac Bonga 8 sayıyla maçı tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort